Kokosový olej

Kokosový olej


Kokosový olej


Latinský název: Cocos nucifera

Formuláře k dispozici: olej

Kokosový olej - Cocos nucifera - Kokosový olej se získává z kopra, sušené "" "" maso "" "" z kokosu Palírna samostatné kopra od trupu kokosu je sušené, drcené, a pak vyjádřil k odstranění.. olej. Tento kokosový se kapalina při 76 stupních. Když zima se pevné nebo polotuhé. Někteří lidé by se dalo nazvat kokosový olej, kokosové máslo. Oba jsou jedno a totéž. Tento olej má hustou strukturu bez chuti a bez zápachu. procento kokosového oleje v kosmetice je hydratační, příliš mnoho z nich může být sušení Jeho nasycené přírody brání žluknutí a je velmi těžké mýdlo, zatímco současně produkovat načechraný pěnu Soapmakers obvykle kombinují kokosový olej s olivou, palm, palmového.. jádra nebo ricinový olej vše pro rostlinné mýdlo Některé soapmakers použít 20 až 30% mýdla dávky, kokosového oleje. Kokosový olej obsahuje prospěšné kyseliny laurové, která může být přínosem zvláště pro imunitu utlačovaných jedinců. To je více tepelně stabilnější než jiné oleje na bázi rostlinných a nevytváří trans mastné kyseliny při vaření při vyšších teplotách použít pro všechny vyšší tepelné aplikace, včetně míchat pečením - týden Maximální teplotu 375F nebo 190C Vynikající pro pečení, může být substituted pro máslo ve většině receptů . použití v nápojích mixér přidat paliv a energie v ranních hodinách.


[ Kupte si kokosový olej produkty na bázi ]
-
[ Základní Depot ]



Publikováno v silice bylin Červen 26th, 2009, 1:44 pm od admin

Žádný nový komentář Buďte první.

Nechte odpověď