Coconut Oil
Coconut Oil | |
| |
Formularer til rådighed: olie Kokosolie - Cocos nucifera - Kokosolie er fremstillet af kopra, det tørrede "" "" kød "" "" af kokos Distillers adskille kopraolie fra skroget af kokos Det er tørret, knust, og derefter gav udtryk for at fjerne.. olie. Denne kokosnøddeolie bliver flydende ved 76 grader. Når kold det bliver fast eller halvfast. Nogle kan kalde kokosolie, kokossmør. Begge er det samme. Denne olie har en tyk konsistens uden smag og uden lugt. A procentdel af kokos olie i kosmetik er fugtgivende, for meget af det kan tørre Dens mættet natur modstår harskning og gør en meget hård sæbe, mens på samme tid producere et luftigt skum Soapmakers normalt kombinere kokosolie med olivenolie, palmeolie, palme.. kerne eller hjul olier for en all-vegetabilsk sæbe. Nogle soapmakers bruger mellem 20% og 30% af en sæbe parti som kokosolie. Coconut Oil indeholder gavnlige laurinsyre, som kan være af særlig fordel for immun-undertrykte individer. Det er mere varmestabile end andre vegetabilske olier og skaber ikke transfedtsyrer, når kogt ved højere temperaturer Brug for alle højere varme applikationer, herunder rør stegning -.. Største temperatur af 375F eller 190C Fremragende til bagning, kan i stedet for smør i de fleste opskrifter . Anvendelse i blender drinks at tilføje brændstof og energi i morgen. [ Køb Coconut oliebaserede produkter ] - [ Essential Depot ] | |

















































