Κοκοφοινικέλαιο
Κοκοφοινικέλαιο | |
| |
Έντυπα: το πετρέλαιο Coconut Oil - Cocos nucifera -.. Το λάδι καρύδας παράγεται από φοινικοκαρυάς, τα ξερά "" "" κρέας "" "" της καρύδας Distillers διαχωρισμό των κοπρά από το κύτος της καρύδας είναι αποξηραμένα, θρυμματισμένα, και στη συνέχεια εξέφρασε την εξάλειψη των πετρελαίου. Αυτή η καρύδα γίνεται υγρό σε 76 βαθμούς. Όταν κρύο γίνεται στερεό ή ημι-στερεά. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να θέσει λάδι καρύδας, βούτυρο καρύδας. Και τα δύο είναι το ίδιο πράγμα. Αυτό το πετρέλαιο έχει μια παχιά υφή χωρίς γεύση και καμία οσμή. Α ποσοστό των λάδι καρύδας στα καλλυντικά είναι ενυδατική? πάρα πολύ μπορεί να ξήρανση κορεσμένα φύση της αντιστέκεται τάγγιση και κάνει ένα πολύ σκληρό σαπούνι, ενώ την ίδια στιγμή παράγει ένα φουντωτό αφρό Soapmakers συνδυάζουν συνήθως λάδι καρύδας με ελαιόλαδο, φοινικέλαιο, παλάμη.. πυρήνα ή καστορέλαια για ένα σαπούνι όλα-λαχανικών. Μερικοί soapmakers χρήσης μεταξύ 20% και 30% μιας παρτίδας σαπούνι όπως λάδι καρύδας. λάδι καρύδας περιέχει ευεργετικές λαυρικό οξύ, το οποίο μπορεί να είναι ιδιαίτερα επωφελής για την ανοσοκαταστολή άτομα. Είναι πιο θερμότητας σταθερή σε σχέση με άλλα φυτικά έλαια και δεν δημιουργεί trans λιπαρά οξέα όταν μαγειρεύεται σε υψηλές θερμοκρασίες Χρήση για όλα τα ανώτερα εφαρμογές θερμότητας, συμπεριλαμβανομένων ανακατεύετε τηγάνισμα -.. Η μέγιστη θερμοκρασία των 375F ή 190C Εξαιρετική για το ψήσιμο, μπορεί να αντικαταστήσει το βούτυρο στις περισσότερες συνταγές . Χρήση σε μπλέντερ ποτά για να προσθέσετε καύσιμα και την ενέργεια το πρωί. [ Αγορά Coconut Oil Βασισμένο Προϊόντα ] - [ Αιθέρια Depot ] | |

















































