روغن نارگیل
روغن نارگیل | |
| |
می کند تشکیل می دهد: روغن روغن نارگیل - کوکوس nucifera - روغن نارگیل به دست آمده از مغز نارگیل، خشک "" "" گوشت "" "" نارگیل زیرند جداگانه مغز نارگیل از پوست نارگیل خشک شده، خرد شده است و سپس بیان برای حذف. نفت است. این نارگیل در 76 درجه به حالت مایع تبدیل می شود وقتی که سرد جامد یا نیمه جامد می شود برخی از افراد ممکن است روغن نارگیل، کره نارگیل تماس بگیرید. هر دو هستند هم همین است. این روغن دارای بافت ضخیم، بدون طعم و بدون بو است. درصد از روغن نارگیل در لوازم آرایشی، مرطوب کننده است، بیش از حد از آن را می توان خشک کردن طبیعت اشباع آن در برابر ترشیدگی می کند و یک صابون بسیار سخت است، در حالی که در همان زمان تولید کف کرکی Soapmakers معمولا ترکیب روغن نارگیل را با زیتون، خرما، خرما. هسته و یا روغن کرچک برای همه صابون گیاهی برخی soapmakers ها بین 20٪ و 30٪ از دسته صابون روغن نارگیل استفاده کنید. روغن نارگیل حاوی اسید لوریک مفید، که ممکن است از سود ویژه برای افرادی که سیستم ایمنی را سرکوب می شود. این است که حرارت نسبت به سایر روغن های گیاهی بر اساس و پایدار ایجاد اسیدهای چرب ترانس که در درجه حرارت بالاتر پخته استفاده برای تمام برنامه های کاربردی حرارت بالاتر، از جمله به هم بزنید سرخ - حداکثر دمای 375F یا 190C برای پخت عالی، می تواند برای کره در بسیاری از دستور العمل های جایگزین استفاده در نوشیدنی مخلوط کن برای اضافه کردن سوخت و انرژی در صبح است. [ خرید محصولات بر پایه روغن نارگیل ] - [ ضروری انبار ] | |

















































