Kookosöljy

Kookosöljy


Kookosöljy


Latinankielinen nimi: Cocos nucifera

Lomakkeita: öljy

Kookosöljy - Cocos nucifera - Kookosöljy on saatu kopra, kuivattuja "" "" liha "" "" kookos. Distillersin erillinen kopra rungosta ja kookos. On kuivattu, murskattu, ja sitten ilmaisi poistaa öljyä. Tämä coconut tulee nestettä 76 astetta. Kun kylmä se tulee kiinteä tai puolikiinteitä. Jotkut saattavat kutsua kookos, kookosöljy voita. Molemmat ovat sama asia. Tämä öljy on paksu koostumus ilman makua eikä hajua. prosenttiosuus kookosöljy kosmetiikassa on kosteuttava; liian suuri osa siitä voidaan kuivaus. Sen kyllästettyä luonne kestää härskiintymiseltä ja tekee erittäin kova saippuaa, vaikka samaan aikaan tuottamalla kuohkeaa vaahdossa. Soapmakers tavallisesti yhdistetään kookosöljystä oliivi-, palmu-, palmu Ytimen tai pyörä öljyt kaikkien-kasvis saippua. Jotkut soapmakers käyttää välillä 20% ja 30% saippuaa erän kuten kookosöljystä. kookosöljy sisältää hyödyllisiä lauriinihappo, joka voi olla erityistä hyötyä immuuni-tukahdutettiin yksilöitä. On lämpöstabiili kuin muut kasvipohjaisia ​​öljyjä ja ei synnytä transrasvahappoja keitettynä korkeammissa lämpötiloissa. Käytä kaikkia enemmän lämpöä sovellukset, myös sekoitetaan paistamiseen - maksimilämpötila 375F tai 190C. Erinomainen leivontaan, voidaan korvata voin useimmissa reseptit . Käyttö tehosekoittimessa juomien lisätä polttoaineen ja energian aamulla.


[ Osta kookosöljy tuotteet ]
-
[ Essential Depot ]



Lähetetty eteerinen öljy Botanicals on 26 kesäkuu 2009, 13:44 admin

Ei vielä kommentteja. Ole ensimmäinen.

Jätä vastaus