Kokosovo ulje
|
Kokosovo ulje | |
| |
Radi Dostupno: ulje Kokosovo ulje - Cocos nucifera - Kokosovo ulje se dobiva od copra i suhim "" "" meso "" "" od kokosa distillers odvojeno od copra trupu kokosa je suho, slomiti, a zatim izrazio ukloniti.. ulje. Ova kokos postaje tekući na 76 stupnjeva. Kad hladno ona postaje puna ili polu-čvrsta. Neki ljudi bi mogli nazvati kokos kokosovo ulje, maslac. Oba su ista stvar. Ovo ulje ima gustu teksturu bez okusa i bez mirisa. postotak kokosovo ulje u kozmetici je hidratantna, previše toga se može sušenja Njegova zasićenih priroda opire užeglost i čini vrlo teško sapun, dok u isto vrijeme stvarajući Fini sapunica Soapmakers obično kombiniraju s kokosovo ulje masline, palme i palme.. kernel ili ricinusovo ulje za sve-povrće sapun Neki soapmakers koristiti između 20% i 30% od sapuna serije kao kokosovo ulje. kokosovo ulje sadrži korisne laurinske kiseline, koja može biti od osobite koristi za imunološki sustav potisnut pojedinaca. To je više toplinski stabilniji od drugih biljnih ulja i ne stvara trans masne kiseline, kada kuhani na višim temperaturama Koristi se za sve više topline aplikacija, uključujući i promiješati prženje -.. Maksimalna temperatura 375F ili 190C Izvrsno za pečenje, mogu se zamijeniti maslac u većini recepata . Korištenje u blenderu pića dodati goriva i energije u jutarnjim satima. [ kupiti kokosovo ulje proizvoda na bazi ] - [ Essential Depot ] | |


















































