Kókusz olaj

Kókusz olaj


Kókusz olaj


Latin neve: Cocos nucifera

Forms Elérhető: olaj

Coconut Oil - Cocos nucifera - Kókuszolaj származik kopra, a szárított "" "" hús "" "" a kókusz. Lepárlók külön a kopra a hajótest a kókusz. Ez szárított, összezúzott, majd kifejezte, hogy távolítsa el a olaj. Ez a kókusz lesz folyadék 76 fok. Ha hideg lesz szilárd vagy félig szilárd. Vannak, akik nevezhetnénk kókuszolaj, kókuszos vajat. Mindkettő ugyanazt a dolgot. Ez olaj vastag textúra nélküli íz és szag nem. A százalékos kókusz olaj kozmetikumokban hidratáló, túl sok lehet szárítás. A telített természete ellenáll avasodásra és teszi a nagyon kemény szappant, miközben egyidejűleg előállítására puha habot. Soapmakers általában össze kókusz olaj, olíva-, pálma-, tenyér- kernel vagy görgő olajok egy teljesen növényi szappant. Néhány soapmakers használata között 20% és 30%-a szappan sorozatból, kókuszolaj. kókuszolaj tartalmaz hasznos laurinsav sav, ami különösen előnyös az immunrendszer-elnyomott egyének. Ez több hőstabil, mint az egyéb növényi olajok és nem hoz létre transz-zsírsavak, amikor főzött, magasabb hőmérsékleten. használata mindenki számára magasabb hő-alkalmazások, köztük keverjük sütés - Maximum hőmérséklet 375F vagy 190C. Kiváló sütés, lehet helyettesíteni a vaj a legtöbb recept . Alkalmazás turmixgépben italok hozzá üzemanyag-és energiaárak a reggel.


[ Vásárlás kókuszolaj alapú termékek ]
-
[ Essential Depot ]



Kategória illóolaj Botanicals a június 26, 2009, 01:44 by admin

Még nincs megjegyzés. Legyen Ön az első.

Hagy egy válasz