שמן קוקוס

שמן קוקוס


שמן קוקוס


שם בלטינית: קוקוס nucifera

טפסים ניתן להשיג: שמן

שמן קוקוס - nucifera קוקוס - שמן קוקוס מתקבל קופרה, מיובש "" "" בשר "" "" של קוקוס מסתננים קופרה נפרד מן הספינה של קוקוס זה מיובש, כתוש, והביע מכן להסיר.. הנפט. זה קוקוס הופך נוזלי 76 מעלות. כאשר קר הוא הופך להיות מוצק או חצי מוצק. יש שכינו שמן קוקוס, חמאת קוקוס. שניהם אותו דבר. שמן זה בעל מרקם עבה עם טעם ובלי ריח. אחוז שמן קוקוס בתחום הקוסמטיקה היא לחות, יותר מדי זה יכול להיות ייבוש הטבע רווי שלה מתנגד עפוש ועושה סבון קשה מאוד, ויחד עם זאת לייצר קצף פלאפי Soapmakers בדרך כלל משלבים שמן קוקוס עם זית, דקל, דקל.. ליבה או קיק שמנים עבור סבון כל הירקות. כמה soapmakers להשתמש בין 20% ל 30% של אצווה סבון כמו שמן קוקוס. שמן קוקוס מכיל חומצה lauric מועיל, אשר עשויה להועיל במיוחד עבור אנשים החיסון מודחקים. זה יותר חום יציב מאשר שמנים צמחיים אחרים מבוססי אינו יוצר חומצות שומן טרנס אחרי הבישול בטמפרטורות גבוהות יותר להשתמש עבור כל היישומים חום גבוה, כולל ומערבבים לטיגון -.. הטמפרטורה המקסימלית של 375F או 190C מצויין לאפייה, יכול להיות תחליף חמאה ברוב המתכונים . שימוש במשקאות בבלנדר להוסיף דלק אנרגיה בבוקר.


[ רכישת מוצרים על בסיס שמן קוקוס ]
-
[ דיפו Essential ]



פורסם ב Botanicals שמן אתרי על 26 יוני 2009, 13:44 על ידי admin

עדיין אין תגובות. היה הראשון.

השאירו תגובה