Kokosų aliejus

Kokosų aliejus


Kokosų aliejus


Lotyniškas pavadinimas: Cocos nucifera

Formos Vieta: aliejus

Kokosų aliejus Kokosų nucifera - Kokosų aliejus gaunamas iš kokosų, džiovintų "" "" mėsa "," "" kokoso Distiliuotojai atskiras iš kokoso korpuso kokosų Tai džiovinti, grūsti ir tada išreiškė pašalinti. Tai kokoso aliejus. tampa skystas 76 laipsnių. Kai šalta, ji tampa kieta ar pusiau kieta. Kai kurie žmonės gali paskambinti, kokosų aliejus, kokosų sviesto. Abu yra tas pats. Šis aliejus turi storą tekstūrą, be skonio ir be kvapo. kokoso aliejus kosmetikoje procentas yra drėkina, per daug tai gali būti džiovinimo Jo sočiųjų prigimtis priešinasi apkartimo ir daro labai kietąjį muilą, o tuo pačiu metu gaminant pūkuotas putoja Soapmakers paprastai sujungti kokoso aliejus su alyvuogių, palmių, palmių. branduolio arba ricinos aliejus, visi augalinės muilo. Kai kurie soapmakers tarp 20% ir 30% muilo partijos kaip kokoso aliejus Kokosų aliejus yra naudingas lauro rūgšties, kuri gali būti ypač naudinga, kurių imunitetas nuslopintas asmenų. daugiau termiškai stabilus, nei kitų augalų pagrindu aliejų ir nėra trans-riebalų rūgščių, kai virti esant aukštesnei temperatūrai naudokite visų didesnių šilumos paraiškas, įskaitant maišoma kepimui. Maksimali temperatūra 375F arba 190C Puikiai tinka kepimui, gali būti pakeisti daugumoje receptų sviesto į maišiklis gėrimų naudojimas pridėti kuro ir energijos ryte.


[ Įsigykite Kokoso naftos produktai ]
-
[ Esminiai depas ]



Posted in eterinių aliejų Botanicals Bir 26, 2009, 1:44 pm by admin

Dar nėra komentarų. Būk pirmas.

Palikite atsakymą