Coconut Żejt

Coconut Żejt


Coconut Żejt


Isem Latin: nucifera Cocos

Formoli Disponibbli: żejt

Coconut Żejt - nucifera Cocos - Żejt Coconut jinkiseb mill kopra, l-imnixxef "" "" laħam "" "" ta 'coconut. Distillaturi separati l-kopra mill-buq tal-coconut. Huwa imnixxef, imfarrak, u imbagħad espressa biex tneħħi l- żejt. Dan coconut isir likwidu 76 gradi. Meta kiesaħ ssir solida jew semi-solidi. Xi nies jistgħu jitolbu coconut oil, butir coconut. tnejn huma l-istess ħaġa. Dan iż-żejt għandha texture oħxon bl-ebda togħma u l-ebda riħa. A persentaġġ ta 'żejt coconut fil-kosmetiċi hija moisturizing; wisq tiegħu jista' jiġi tnixxif. saturati natura tagħha jirreżisti snuħija u tagħmel sapun iebsa ħafna, filwaqt li fl-istess ħin tipproduċi lather fluffy. Soapmakers normalment jikkombinaw coconut oil mal-żebbuġa, tal-palm, tal-palm żjut qalba jew ir-riġnu għal sapun kollha-ħxejjex. Uħud soapmakers użu bejn 20% u 30% tal-lott sapun kif coconut oil. Coconut Żejt fih aċidu lauric benefiċċju, li jista 'jkun ta' benefiċċju partikolari għall-individwi immuni-imrażżna. Huwa aktar sħana stabbli milli tal-pjanti jiġu użati żjut oħra bbażati u ma joħloq l-aċidi trans xaħmi meta imsajjar f'temperaturi ogħla. Użu għall-applikazzjonijiet kollha sħana ogħla, inklużi ħawwad qali - it-temperatura massima ta '375F jew 190C. Eċċellenti għall-ħami, jistgħu jiġu sostitwiti għall-butir fl-riċetti aktar . Użu fl xorb blender li żżid karburant u l-enerġija fil-għodu.


[ Ibbażat Żejt Coconut Prodotti Xiri ]
-
[ Depot Essenzjali ]



Posted fil botaniċi Żejt essenzjali dwar Ġunju 26, 2009, 1:44 by admin

Nru kummenti s'issa. Tkun l-ewwel.

Ħalli tweġiba