Kokosolie
Kokosolie | |
| |
Formulieren Beschikbaar: olie Coconut Oil - Cocos nucifera -.. Kokosolie wordt verkregen uit kopra, het gedroogde "" "" vlees "" "" van de kokosnoot Distillers aparte de kopra uit de romp van de kokosnoot Het is gedroogd, gemalen en vervolgens uitgedrukt in de te verwijderen olie. kokos Dit wordt vloeibaar bij 76 graden. Bij koud wordt het vaste of semi-vaste. Sommige mensen kunnen noemen kokosolie, kokos boter. Beiden zijn hetzelfde. Deze olie heeft een dikke structuur met geen smaak en geen geur. A percentage van de kokosolie in cosmetica is vochtinbrengend, te veel van kan worden drogen de verzadigde natuur is bestand tegen ranzig en maakt een zeer harde zeep, terwijl tegelijkertijd de productie van een zachte schuim Soapmakers meestal kokosolie te combineren met olijf-, palm, palm.. kernel of castor olie voor een all-plantaardige zeep. Sommige soapmakers gebruik tussen 20% en 30% van een zeep partij als kokosolie. Coconut Oil bevat heilzame laurinezuur, die van bijzonder voordeel voor immuun-onderdrukt individuen. Het is meer warmte stabieler dan andere plantaardige oliën en creëert geen trans-vetzuren als ze worden gekookt bij hogere temperaturen gebruiken voor alle hogere warmte-toepassingen, waaronder roerbakken.. - Maximale temperatuur van 375F of 190C Uitstekend geschikt voor het bakken, kan worden vervangen voor boter in de meeste recepten . Gebruik in blender drinks om brandstof en energie toe te voegen in de ochtend. [ Aankoop Coconut olie gebaseerde producten ] - [ Essential Depot ] | |
















































