Coconut Oil

Coconut Oil


Coconut Oil


Latinsk navn: Cocos nucifera

Danner Tilgjengelig: olje

Coconut Oil - Cocos nucifera - Kokosolje er hentet fra kopra, tørket "" "" kjøtt "" "" av kokos Distillers skille kopra fra skroget av kokos Det er tørket, knust, og deretter uttrykt å fjerne.. olje. Dette kokos blir flytende ved 76 grader. Når kaldt det blir fast eller halvfast. Noen mennesker kan kalle kokosolje, kokos smør. Begge er de samme. Denne oljen har en tykk konsistens uten smak og uten lukt. A prosentandel av kokos olje i kosmetikk er fuktighetsgivende, for mye av det kan være tørking Dens mettet natur motstår harskning og gjør en veldig vanskelig såpe, mens på samme tid å produsere en luftig skum Soapmakers vanligvis kombinere kokos olje med oliven, palme, håndflate.. kernel eller trinse oljer for en all-vegetabilsk såpe. Noen soapmakers bruker mellom 20% og 30% av en såpe batch som kokosnøttolje. Coconut Oil inneholder gunstig laurinsyre, som kan være av særlig nytte for immun-undertrykte individer. Det er mer varmestabilt enn andre plantebaserte oljer og ikke skaper transfettsyrer når kokt ved høyere temperaturer Bruk for alle høyere varme applikasjoner, inkludert røre steking -.. Maksimum temperatur på 375F eller 190C Ypperlig for baking, kan erstatte smør i de fleste oppskrifter . Bruk i blender drinker å legge drivstoff og energi om morgenen.


[ Kjøp Coconut oljebaserte produkter ]
-
[ Essential Depot ]



Skrevet i Essential Oil Botanicals på 26 juni 2009, 13:44 av admin

Ingen kommentarer ennå. Bli den første.

Legg igjen et svar