Olej kokosowy
Olej kokosowy | |
| |
Formularze dostępne: olej Olej kokosowy - Cocos nucifera - Olej kokosowy otrzymywany jest z kopry "suszonych" "" mięso "" "" kokosa Distillers oddzielny kopra z kadłuba z kokosa jest suszone, kruszone, a następnie wyraził usunąć.. olej. To kokosowe staje się cieczy w 76 stopniach. Kiedy zimno staje się stałe lub półstałe. Niektórzy ludzie mogą zadzwonić olej kokosowy, masło kokosowe. Obie są tak samo. Olej ten ma gęstą konsystencję bez smaku i bez zapachu. procent oleju kokosowego w kosmetykach jest nawilżający, zbyt wiele może być suszenie Jego nasycone natura sprzeciwia jełczenie i sprawia, że bardzo ciężko mydła, a jednocześnie tworząc puszystą pianę Soapmakers zazwyczaj połączyć olej kokosowy z oliwek, palmy, palmy.. jądra lub rycynowy oleje dla całkowitego roślinnego mydła Niektóre soapmakers używać między 20% a 30% partii mydła jako olej kokosowy. olej kokosowy zawiera korzystnie kwas laurynowy, który może być szczególnie korzystne dla immunologicznych stłumione osób. Jest bardziej ciepła stabilne niż inne oleje roślinne na bazie i nie tworzy kwasów tłuszczowych trans po ugotowaniu w wyższych temperaturach Użyj do wszystkich wyższych aplikacji ciepła, w tym zamieszać smażenie -.. Maksymalna temperatura 375F lub 190C Doskonałe do pieczenia, może zastąpić masło w większości przepisów kulinarnych . Wykorzystanie w napojach blendera dodać paliwa i energię w godzinach porannych. [ Zakup produktów na bazie oleju kokosowego ] - [ Podstawowe Depot ] | |


















































