Ulei de cocos

Ulei de cocos


Ulei de cocos


Numele latin: Cocos nucifera

Formularele disponibile: ulei

Ulei de cocos - Cocos nucifera - ulei de nucă de cocos este obţinut din copra, uscate "" "" carne "" "" de nucă de cocos Distillers separat ulei de copra din cocă de nuca de cocos este uscat, zdrobit, şi-a exprimat apoi pentru a elimina.. ulei. Acest nuca de cocos devine lichid la 76 de grade, atunci când acesta devine rece solide sau semi-solide.. Unii oameni s-ar putea numi ulei de nucă de cocos, unt de nuca de cocos. Ambele sunt acelaşi lucru. Acest ulei are o textura groasa, cu nici un gust şi nici miros. A Procentul de ulei de nucă de cocos în produsele cosmetice este de hidratare, prea mult din el poate fi de uscare natura sa saturat rezista rancezirea şi face un sapun foarte greu, în timp ce în acelaşi timp, produce o spuma pufoasa Soapmakers combina, de obicei, ulei de nucă de cocos, cu măsline, de palmier, de palmier.. Uleiuri de kernel sau de ricin pentru un săpun de legume-toate. Unele soapmakers folosi între 20% şi 30% dintr-un lot săpun ca ulei de nucă de cocos ulei de nuca de cocos conţine acid lauric benefic, care poate fi un beneficiu special pentru persoane fizice imun-suprimate.. Este mai căldură stabil decât alte uleiuri de plante pe bază de şi nu creează acizi graşi trans atunci cand este gatita la temperaturi mai mari de utilizare pentru toate aplicaţiile de căldură mai mari, inclusiv se amestecă prăjire -.. Temperatura maximă de 190C sau 375F Excelent pentru copt, poate fi înlocuit pentru unt în cele mai multe reţete Utilizare în băuturi mixer pentru a adăuga combustibil şi energie, în dimineaţa..


[ achiziţionarea de produse pe baza de ulei de nucă de cocos ]
-
[ Depot esenţială ]



Postat în Botanicals uleiuri volatile pe 26 iunie 2009, un 44 noaptea de către admin

Nici un comentariu inca. Fii primul.

Lasă un răspuns