Kokosový olej

Kokosový olej


Kokosový olej


Latinský názov: Kokosové nucifera

Formuláre k dispozícii: olej

Kokosový olej - Cocos nucifera -.. Kokosový olej sa získava z kopry, sušené "" "" mäso "" "" z kokosového destilátora oddelených kopra z trupu kokosového orecha je sušené, drvené, a potom sa vyjadril k odstráneniu ropy. kokosový sa kvapaliny na 76 stupňov. Keď sa zima tuhá alebo polotuhá hmota. Niektorí ľudia by sa dalo nazvať kokosový olej, kokosové maslo. Obaja sú to isté. Tento olej má hustú štruktúru bez chuti a bez zápachu. Percento kokosový olej v kozmetike je hydratačný, príliš veľa môže byť sušenie Jeho nasýtený prírody bráni žltnutiu a je veľmi ťažké mydlo, a zároveň produkovať nadýchaná pena Soapmakers zvyčajne kombinujú kokosový olej s olivovým, Palm, Palm .. jadra, alebo kolieska oleja pre všetkých, rastlinné mydlo. Niektoré soapmakers použitie medzi 20% a 30% dávky, mydla z kokosového oleja. kokosový olej obsahuje prospešné kyseliny laurovej, ktorá môže mať osobitný prínos pre imunitný potlačená jednotlivcov. Je viac tepelne stabilnejšie než iné oleje na rastlinnej báze a nevytvára trans mastné kyseliny, keď varí pri vyššej teplote použitie pre všetky vyššie tepelné aplikácie, vrátane miešať pečením -.. Maximálna teplota 375F alebo 190cm Vynikajúca na pečenie, je možné nahradiť maslo vo väčšine receptov . použite v nápojoch mixéri a pridajte palív a energie v ranných hodinách.


[ Kúpte Kokosový olej na báze produktov ]
-
[ Základné Depot ]



Publikované v rastlinnej silice z 26. júna 2009, 13:44 od admin

Zatiaľ žiadne komentáre. Buďte prvý.

Required