Kokosolja

Kokosolja


Kokosolja


Latin Namn: Cocos nucifera

Bildar Tillgänglig: olja

Coconut Oil - Cocos nucifera - Kokosolja erhålls från kopra, torkade "" "" kött "" "" av kokos Distillers separat kopra från skrovet av kokos är torkade, krossade och sedan uttryckte att ta bort.. olja. kokosnöt blir flytande vid 76 grader. När kylan blir fast eller halvfast. Vissa människor skulle kalla kokosolja, kokosfett. Båda är samma sak. Denna olja har en tjock konsistens utan smak och ingen lukt. En procent av kokosolja i kosmetika är återfuktande, för mycket av det kan torka dess mättade naturen motstår härskning och gör ett mycket hårt tvål, men på samma gång ger en fluffig lödder Soapmakers brukar kombineras kokosolja med oliv, palm, palm.. kärna eller hjul oljor för en all-vegetabiliskt tvål. Vissa soapmakers använder mellan 20% och 30% av en tvål parti som kokosolja. Coconut Oil innehåller nyttiga laurinsyra, som kan vara av särskild nytta för immunsupprimerade individer. Det är mer värmestabila än andra vegetabiliska oljor och inte skapar transfettsyror då tillagas vid högre temperaturer Används för alla högre värme program, inklusive rör stekning -. Max. temperatur på 375F eller 190C utmärkt för bakning, kan ersätta smör i de flesta recept . Användning i mixer drinkar för att lägga till bränsle och energi på morgonen.


[ Köp Coconut oljebaserade produkter ]
-
[ Essential Depot ]



Postat i eteriska oljor Botanicals den 26 Juni 2009, 13:44 av admin

Inga kommentarer än. Var den första.

Lämna ett svar