Hindistan cevizi yağı

Hindistan cevizi yağı


Hindistan cevizi yağı


Latince Adı: Cocos nucifera

Mevcut Forms: Yağ

Hindistan cevizi yağı - Cocos nucifera -.. Hindistan cevizi yağı hindistan cevizi tekne gelen Distillers ayrı hindistancevizi Bu ezilmiş, kurutulmuş olan "" hindistancevizi, kurutulmuş "dan hindistan cevizi" et "" "" elde edilen ve daha sonra kaldırmak için ifade edilir yağ. Bu hindistan cevizi 76 derece sıcaklıkta sıvı haline gelir. katı veya yarı katı hale geldiğinde soğuk. Bazı kişiler hindistan cevizi yağı, hindistan cevizi yağı diyebilirsiniz. Her ikisi de aynı şey vardır. Bu yağ, tat ve koku olmayan kalın bir dokuya sahiptir. A kozmetik hindistan cevizi yağı yüzdesi nemlendirici ise; çok fazla kurumasına olabilir aynı zamanda kabarık ter üretirken Onun doymuş doğa, ekşime direnir ve çok sert bir sabun yapar Soapmakers genellikle zeytin, hurma, palmiye ile hindistan cevizi yağı birleştirir.. bir all-bitkisel sabun için çekirdek ya da hint yağı. Bazı soapmakers% 20 ve hindistan cevizi yağı gibi bir sabun toplu% 30 arasında kullanılacak. Hindistan cevizi yağı bağışıklık baskılanmış bireyler için özellikle yararlı olabilir yararlı laurik asit içerir. Bu daha çok yüksek sıcaklıklarda pişirildiğinde diğer bitki esaslı yağlar ve daha stabil ısı trans yağ asitleri yaratmaz kızartma karıştırın dahil olmak üzere tüm yüksek ısı uygulamaları için kullanın -.. 375F veya 190C maksimum sıcaklığı pişirme için mükemmel, en tariflerde tereyağı yerine kullanılabilir . sabah yakıt ve enerji eklemek için blender içecekler kullanın.


[ Hindistan cevizi yağı Bazlı Ürünler Satın ]
-
[ Temel Depo ]



Yayınlanan Essential Oil Botanicals admin tarafından 26 Haziran 2009, 1:44 pm

Henüz yorum yapılmamış. Siz olun.

Bir cevap bırakın